Jump to content
أحلى نادي لأحلى أعضاء
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
ebrah7

طاجين تونسي باللحم والجبن

Recommended Posts




المقادير



1 كغ بطاطس

10 بيضات

1 باقة من البقدونس

200 غ جبن مبشور



الملح والفلفل

كزبرة

زيت للقلي

500 غرام لحم مفروم

زيت الزيتون

50غ سمن



مدة التحضير: 15 دقيقة

وقت الطهي: 20 دقيقة



طريقة التحضير

-->





تقلى البطاطا واللحم المفروم يقلى مع الفلفل والملح والكزبرة في مقلاة مع قليل

من الزيت 50غ من السمن.

في وعاء،نكسر البيض،نضيف البطاطس المقلية واللحم المفروم (الباردة) والبقدونس

والجبن المبشور والملح والفلفل والكزبرة وتخلط جيدا. ثن نفرغه في صحن الفرن مدهون

بالزبدة وندخله الفرن لمدة 15 دقيقة .

عندما ياخذ اللون الذهبي نخرجه ونقطعه ويقدم بالف صحة وهنا.

Share this post


Link to post
Share on other sites
تسلم على الموضوع المميز
جزاك الله خير الجزاء 
كل الشكر والتقدير
في انتظار جديدك بكل شوق
لك مني ارق تحيه

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

شكراا لك الموضوع جميل كتير  
+ الوصفه كتيرر نستفيد منهاا مشكور  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.