Jump to content
أحلى نادي لأحلى أعضاء
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
alfahloy-alfahloy

افتراضي: صحن شاورما بطحينيه

Recommended Posts

صحن شاورما بطحينيه



المقادير:
ربع كيلو لي 300 غ لحم بفتيك مقطع شرايح
نص قفشه كبيره ملح
قفشه كبيره بهار الشاورما ( اخذته من مطحنه الرفاعي بجيان .. ينن اخذوه وانتو مغمضين حق شاوما اللحم والدياي والحمسات السريعه )
قفشه كبيره خل
قفشتين كبار زيت زيتون
رشه مسمار ناعم
رشه فلفل اسود
بصله مقطعه مكعبات
نص طماطه شرايح
ربع فلفل اخضر شرايح
صلصه طحينه


الطريقة:
نخلط اللحم مع الملح والبهار والفلفل الاسود والمسمار والبصل والخل والزيت ونفركهم بيدنا عشان نتاكد انهم تمازجو ونخليهم يتبلون فتره ( انا خليتهم ساعه تقريبا )
يا اما ندخله الفرن ثلث ساعه لين يتحمر الويه ونحمسه لين ينشف ماي الصلصه مع الطماط والفلفل
او على طول نحطه بالمقلاه مع الخضار ونخليهم لين ينشف الماي ويستوي اللحم
وعند التقديم نحط صلصه الطحينه بالويه وتقدرون ترشونها ببقدونس مفروم
وبالف عافيه

Share this post


Link to post
Share on other sites

مشاركة رائعة إبداع في الطرح وروعة في الإنتقاء وجهداً تشكر عليه

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.