Jump to content
أحلى نادي لأحلى أعضاء
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Save
نادي جامعة القاهرة للتعليم المفتوح
somya

باستا ايطالي

Recommended Posts

باستا إيطاليالمقادير
باستا
حبة فلفل حمراء
حبة فلفل صفراء
حبة فلفل خضراء
القليل من الخس للتزيين
صدر دجاج
الجبن المبشور

الطريقة
نشوي صدور الدجاج، وفي نفس الوقت نضع الباستا على النار لتسلق بالماء الساخن مع القليل من الملح.
نقطع الفلفل إلى شرائح طويلة و نقوم بتتبيلها بالملح و الفلفل الأسود.
نقوم بخلط الباستا مع الفلفل الملون والجبن، ونضع فوقها الدجاج المشوي المقطع لشرائح، و نزينيها بالخس.

Share this post


Link to post
Share on other sites
انا بعشق الأكل الإيطالي ...وبتعجب رغم ان جميع اصناف اكلهم معجنات وباستا الا انهم محتفظين بأوزان قريبة من المثالية !!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

مش عارفة والله يا سن شاين
إحنا حتى لو ما اكلناش بردو نتخن لكن هم ماهما ياكلو مش بيتخنو

انا مش بحسد Smile

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.