Jump to content
أحلى نادي لأحلى أعضاء
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
H.A.SS.A.N

طريقة تحضير الأرز مع اللحم المفروم والجزر والفلفل

Recommended Posts

طريقة تحضير الأرز مع اللحم المفروم والجزر والفلفل: 
- يغسل الأرز وينقع لمدة 15 دقيقة ويصفى .
- يقلى اللحم في الزيت ويضاف إليه الجزر والفلفل والبهارات مع التحريك.

- يضاف الأرز ويخلط مع اللحم والجزر والفلفل. تذوّب مكعبات مرقة دجاج ماجي في 3 أكواب ماء مغلي وتضاف للأرز واللحم مع التحريك جيداً. 

 

المقادير: 
1- 3 أكواب أرز أميركي (مغسول) 
2- 450غ لحم (مفروم) 
3- 7 ملاعق كبيرة زيت 
4- 5 حبات جزر (متوسطة مبشورة) 
5- 3 حبات فلفل أخضر (مبشورة) 
6- رشة من كل من: بهار أبيض وقرفة وبهار أسود 
7- 6 مكعبات مرقة دجاج ماجي 
8- 2/1 4 أكواب ماء 

Share this post


Link to post
Share on other sites

شهى جدا وطريقة سهلة جداجدا جدا

تسلم الايادى ياعسل وتسلم الافكار

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.