Jump to content
أحلى نادي لأحلى أعضاء
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
غلا%الروووح

وصفة لطبخ اللحم في العيد

Recommended Posts



المكونات:

¾ كيلو لحم مفروم

1 معلقة كبيرة بابريكا

ملح – فلفل اسود – قرفة – زنجبيل – جوزة الطيب – كبابة صيني

2 كوب مشروم مفروم ناعم (يفضل البورتيبيلو)

1/2 كوب فتات خبز ( بقسماط)

1 بيضة كبيرة

3 معلقة كبيرة كورن فلور ( نشا)

3 معلقة كبيرة لبن زبادي

1/2 بصلة مفرومة ناعم جدا

1 كوب جبن البروفيلون مبشور

2 فص ثوم ناعم

التحضير:

1- يخلط اللحم مع التوابل والبصل والثوم جيدا والمشروم المفروم

ثم نمزج اللبن الزبادى والنشا معا علي حدة ثم نخلطهم مع مزيج اللحم

والتوابل وفتات الخبز والبيضة ثم تشكل لكرات متوسطة الحجم وتترك

فى الفريزر ل10 دقائق قبل التحمير

2- في طاسة صغيرة وبقليل من الزيت حمري الكرات حتي يحمر لونها

ثم ترفع , ويمكنك دهنها او رشها بقليل من الزيت وأدخالها الفرن لتحمر

تحت الشواية ثم ترفع وتقدم.

**يمكنك تقديمها مع باستا بصلصة الطماطم الشهية او حتى كساندويتشات.

Share this post


Link to post
Share on other sites

واوووووووووووووووووووووووووووو

شكلها هممممممممممممممممممممممم

شهى جدا وطريقة سهلة جداجدا جدا

تسلم الايادى ياعسل وتسلم الافكار

احلى وردة ياعسل

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.