Jump to content
أحلى نادي لأحلى أعضاء
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Save
نادي جامعة القاهرة للتعليم المفتوح
somya

طريقة صدور دجاج برست

Recommended Posts

المقادير:

1/2 كيلو صدور دجاج
كوب سبانخ مفروم
كوب لحمة مفروم متعصج
فنجان أو نصف كوب جبنة بارميزان
1/4 كيلو جبنة مودزريلا
فنجان زيت زيتون أو زبد
بصله متوسطة مفرومة
ملح وفلفل
للتزين
كوسة مسلوق أسلايز "دوائر"

الطريقة:


نضع زيت الزيتون أو الزبد فى قدر على النار وبعدها ننزل بالبصل المفروم، وبعد دقيقة ننزل باللحم المفروم المتعصج والسبانخ الفروم وملح وفلفل، وبعدها نضيف الجبن البارميزان ونقلب ونرفعه من على النار، ونحضر صدور الفراخ المخلية، ونفتح كل قطعة من الجنب مثل الساندوتش، ويتم حشوها بالخليط المعدة، ونضغط عليها بكف الأيد، وبعدها نضعها فى مقلاة على النار وقليل من الزيت، ونضع قطع الصدور ونقلب على الجنبين بعد احمرار كل جنب، وبعدها نرفعهم من على النار ونرصهم فى صينية ونضع على كل قطعة صدور فراخ شريحة من جبنة المودزريلا وتزج فى الفرن من 10 إلى 15 دقيقه إلى تمام النضج، وبعدها نقطعهم شرائح وتقدم مع الجزر والكوسة والقرنبيط والبروكلى المسلوق.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.