Jump to content
أحلى نادي لأحلى أعضاء
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
mido mix

برغل باللحم المفروم

Recommended Posts

المقادير:

2 كاس برغل خشن مغسول
ملعقة ملح
مكعب ماجي
1 حبة بصل مفروم
1 حبة طماطم مقشرة و مفرومة
2 عود قرفة
بهارات و فلفل حار

- الحشوة :
لحم مفروم
بصل
ماجي
بهارات


الطريقة:

- احمسي البصل ثم اضيفي الطماطم و الماجي و تبلي بالملح و البهارات .
- اضيفي الماء و البرغل و دعيه ينضج على نار هادئة .
- قلي اللحم المفروم ثم اضيفي البصل و قلبي قليلا , تبلي بالبهارات و اضيفي مكعب الماجي و حركي حتى يذوب الماجي و تنشف ماء اللحم .
- عند التقديم , رتبي البرغل في الطبق و زيني بحشوة اللحم أو اخلطي اللحم المفروم بالبرغل , قدميه ساخنا .
وبالهنا والشفا

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.