اذهب الي المحتوي
أحلى نادي لأحلى أعضاء
البحث في
  • المزيد من الخيارات...
عرض النتائج التي تحتوي على:
إيجاد النتائج في:

مجموعة عامة  ·  9231 اعضاء

نادي الفهلوى ديزاين للإبداع
mido mix

صينيه فراخ بلزبادي من مطبخ ام ميرنا حياكم الله..

Recommended Posts

السلام عليكم ياحلوين

انا قريت كتير عن استخدام الزبادي فلأكلات بس الحقيقه مكنتش جربت قبل كده بس لما جربت الصينيه دي حقيييييييييقي طلعت تحفه

والأهم من ده كله أني بمووووووووت فلتغيير لأني من النوع اللي بيزهق بسرعه من التقليديه فلأكل ونبدأ مع الوصفه

المكونات...
1- فرخه متوسطه

2- علبتين زبادي المراعي أو أي نوع متوفر عندك

3- 6 فصوص ثوم

4 - 2 حبه بطاطس+كبشه بسله وجزر

5- 1حبه جزر مبشور 1بصله مبشوره

6- ملح وفلفل وبهارات

الطريقه...

تسلق البطاطس نص سلقه مع البسله والجزر

تسلق الدجاج المقطع الى 4 اجزاء مع الهيل والبهارات بس مايتهرى منك يعني تلات ارباع سواء

ننشل الدجاج من شوربته في طبق


يهرس الثوم ويضاف مع قليل من الملح والبهارات والفلفل الى الزبادي

ويضاف ألى الفراخ وعلى فكره كل ماأتنقعت الفراخ أكتر فلزبادي كانت أطعم يعني سيبها من 3 ألى 4 ساعات


يشوح البصل لحين مايدبل هو و الجزر ويضاف عليهم معلقتين شوربه عشان يستوي الجزر على الهادي

نجيب صينيه بيركس

نحط البطاطس المسلوقه مع البسله في القاع ومعاهم معلقه من البصل والجزر

نحط فوقيها الفراخ اللي بلزبادي

ونرش فوقهم باقي الجزر والبصل بطريقه متجانسه

ثم لا ترمي صوص الزبادي اللي نقعتي فيه الفراخ لأ رشيه على وجه الصينيه لأن هذا هو صوص الصينيه

ودخليها الفرن الساخن على اعلى درجه ربع ساعه من تحت ومثلهم من فوق لحد ماتتحمر الفراخ

وبلهنا والشفا

جربوها وقولولي رأيكم

دمتم بصحه وعافيه

شارك هذه المشاركه


رابط المشاركه
شارك

انشئ حساب جديد او قم بتسجيل دخولك لتتمكن من اضافه تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

انشئ حساب جديد

سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجل حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلك حساب بالفعل ؟ سجل دخولك من هنا.

سجل دخولك الان

×
×
  • اضف...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.