Jump to content
أحلى نادي لأحلى أعضاء
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Save
نادي كوريا و اليابان 포럼 한국 일본
آوبا ^_*

شـــاورمـــا .. ~

Recommended Posts



[size=21]السلام عليكم

مقادير العجينه
3 كاسات دقيق
2 م ك زبده
1 م ك خميره
م ص بيكن بودر
4 م ك حليب بودره
رشة ملح ورشة سكر
ماء كاسين ويكون دافىء شوي


الطريقه


قبل كل شي نتبل الدجاج
دجاج صدور وعلبة زبادي وثوم مدقوق وملح وفلفل ويت زيتون وخل ابيض وعجينه موتو وبربركان او فلفل احمر على حسب الذوق يخلط جميعا ويتبل بها الدجاج









ثم يوضع بالثلاجه حوالي.. من ساعتان الى 6 ساعات
بس انا بصراحه كنت مستعجله سويته على طول


تعجن المقادير سويا ثم نترك العجينه ترتاح شوية وبعدها نعمل كور تقريبا 12 كوره ونرقها ونعمل مثل الخبز الجباتي
واهم شي تغطي العجينه وكذلك الخبز تغطينه عشان لا تيبس عليك.










نقلي البطاااااااااط






والحين وقت تسوية الدجاج نشويه في مقلاة غير لاصقة وبدون زيت ولو حبيتوا ممكن زيت قليل







اعمل الخبز وماكان عندي صاج سويته بالمقلاة
مع وضع قليل من الزيت





ثم نضع الخبز وعليها الدجاج والخس والطماط والبطاطا
واذا رغبتي وضع المخلل والفلفل والطحينيه والثوم
وهذا كله راجع لشخصكم الكريم












[/size]

Share this post


Link to post
Share on other sites
الصراااااحه ما خاااطري اللحين

بس روووووووووووووووووووووعه

[b]لي توك[/b]

وحشتيني حيل وينج

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.