Jump to content
أحلى نادي لأحلى أعضاء
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Open Club  ·  1,421 members

Save
نادي فتيات باور
فرحة الغد

مطبخ ايكو اندو اهلا بكم

Recommended Posts


كيكة باسكن روبنز
المقادير:-
كيك جاهز
علبة دريم ويب ( مغلفين )
علبة كريم كرميل ( البودر والعسل )
علبة قشطة نستله
كوب ونصف حليب بودر
الطريقة:-
تقطع الكيكة الى شرائح وتصف في طبق التقديم ( شربيه بالحليب السائل حار )
تخلط المقادير الباقية في الخلاط

وتصب على الكيكة وتعمل حليب مكثف محلى على السطح خطوط ويقطع بحذر بالسكين
وبالهنا والعافيه
بطاطس
المقادير:-

بطاطس
كاس دقيق
2 ملعقه بيكنج بودر
ملعقه شطه
ملعقة كركم
ملح حسب الرغبه
ماء
الطريقه:-

- تقطع البطاطس بشكل نص قمر (مثل طريقة المطعم) و تسلق دقيقتين ربع سلق .
- تخلط المقادير السابقه ( التوابل ) جيدا في قدر و يضاف الماء حتى يتكون لدينا خليط متوسط السمك .
- يوضع الخليط على البطاطس و تقلب جيداَ .
- تغطى البطاطس و تترك لمدة نصف ساعه أو ساعة حتى تأخذ النكهه .
- تقلى البطاطس بالزيت , ثم يصفى من الزيت و يقدم .
أو تحمر في الفرن بتكون ألذ وأخف وتقدم ساخنه

وصحتين وهنا



المقادير:-

دجاج صدور مقطع قطع صغيرة
فلفل حلو ( اخضر -اصفر -احمر) مقطع بشكل طولي
قرن فلفل حار
حبة بصلة مقطعة
شوية ملفوف احمر
صلصة الصويا حلوة ( ملعقة اكل)
رز بسمتي ( مسلوق بماء وملح )
زيت
فلفل اسود - ملح - زنجبيل
الطريقة:-

الحين نحط شوية زيت ونحمس البصل فيها لين يقرب يلين





ثم
نضيف قطع الدجاج على البصل ونحركها لين تستوي




اضيفي الفلفل الحلو والفلفل الحار والبهارات وقلبيها على النار الى ان تلين



اضيفي صلصة الصويا الحلوة وقلبيها على النار




جا دور الرز مستوي ومسلوق حطيه على الخضار الموجودة عندك وقلبيه كويس . خففي الحرارة مرة وغطي الرز لدقايق قليلة



جا وقت الاكل




صحتين وعافيه




تحياتي ايكو اندو

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.