Jump to content
أحلى نادي لأحلى أعضاء
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Save
نادي جامعة القاهرة للتعليم المفتوح
somya

طريقة تحضير السلطة الروسية

Recommended Posts


لإعداد السلطة الروسية من فتافيت، لمحبي النكهات الغربية، نحتاج المقادير التالية:



10 ملاعق مايونيز.

ملعقة متوسطة بهار أبيض.

3 حبات بيض مسلوق.

3 حبات جزر.

2 حبة بطاطا.

ملح، حسب الرغبة.

كوب بازيلاء.



أما طريقة تحضير السلطة الروسية:



- تقشر جميع الخضار وتفرم، ثم تسلق في الماء مدة 10 دقائق.



- يسلق البيض في الماء مدة 15 دقيقة، ثم يقطع إلى شرائح.



- تخلط الخضار المسلوقة مع بعضها ويضاف لها البيض.



- وأخيراً، يضاف المايونيز والملح لجميع مكونات السلطة الروسية.

.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.